8/03/2011

Thar she blows!

Kaikkea ollaan ehditty tekemään täällä, paitsi netissä roikkumaan. Uitu, syöty, valasretkellä käyty, auringossa kärähdetty, Sete Cidades ja kaksoisjärvet nähty. Nyt pitää taas rynniä uimaan. Koitan laittaa tekstiä jahka ehdin. Muutamia kuvia tähän.

Thar she blows! Valas haukkaamassa happea.Oppaat vapauttivat kyyhkysiä ilmaan merellä. Katsellessaan niiden loittonemista avomeren suuntaan totesivat kuivasti että kyllähän niiden pitäisi maata kohti lentää...Ponta Delgadaa mereltä nähtynä. Pilvet roikkuivat koko päivän saaren päällä, merellä taas paistoi aurinko.Kim hotellin uima-altaassa, kipsattu käsi tiukasti muoveissa ja teipattuna.Liikenneympyrä hotellin läheisyydessä.Sol-Mar hipermarketti.Merivesiallas Ponta Delgadan satamassa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pojat mitä maisemia kuvissa!! Hiukan oon kade! Impalle terveisiä että Timo on ollut siinä uskossa että se täyttää 50v. =)

-Katri-

karik kirjoitti...

Kimille terkkuja: Onko kipsi hiostanut paljon? Täällä sataa vettä ja on iltasin tosi kylmä. Viime viikon olin Saksassa, siellä sato koko ajan.