8/04/2011

Kuvamateriaalia

Muutamia kuvia matkalta Sete Cidadesiin. Ja yksi kuva ananaksesta.
Sete Cidadesin kaksoisjärvien taustalla on tarina, joka kertoo miksi tuo lähempi osa on vihreä ja taaempi sininen. Aikanaan alueella eläneen kuninkaan tytär ja nuori lammaspaimen rakastuivat ja plaa plaa plaa, romanttista skeidaa, plaa. Sitten ne itki ja järvet kuvastaa niiden silmien väriä. Oikeasti kyse on siitä miten tuossa matalassa päässä jyrkän rinteen kasvillisuuden vihreä väri heijastuu veteen ja toinen pääty puolestaan saa värinsä pilvettömän taivaan sinisyydestä.

4 kommenttia:

Tuke kirjoitti...

Jotain kommentteja muuten ananaksista? Onko se todellakin niin hyvää kuin uskotellaan?

ET kirjoitti...

Hyviä kuvia sää otat! Ja maisemat on aika huikeet!! Mitä toi vihreä "sumu" on? Terkkuja sinne, meil on kakaraiset tänään ratsastanut, lypsäneet lehmää ja ongellakin oltiin :D Semmost maalaiselämää ;)

-mv- kirjoitti...

Annan tarkemman kommentin ananaksesta myöhemmin, käydään huomenna hakemassa tarkempaa tarkastelua varten.
Vihreä sumu on pilviä, hämää värejä kun on otettu bussin tummennettujen lasien läpi. =)
Tänään käytiin vuokra-autolla ajelemassa saarta läpi. Kunnon serpentiinitietä ja ahtaita kaupunkikujia. Koitan saada niitäkin kuvia tänne jossain välissä. Nyt olen ajelun jäljiltä niin poikki että ei vaan jaksa... =)

Anonyymi kirjoitti...

Imppa söi eilen paikallisessa perinneruokalassa (kiinalaisessa) friteerattua kanaa ja paikallista ananasta, joka tarjottiinkin ananaksen puolikkaassa ja oli kertakaikkiaan HYVÄÄ; sekä kana että ananas.