8/02/2011

Day 1

Päästiin kuin päästiinkin perille, vaikka Finnair yrittikin viivyttää matkaamme. Lento lähti lopulta noin kaksi ja puoli tuntia myöhässä. Saimme sentään 8e arvoisen lipukkeen, sillä sai mukavasti kentältä lasillisen valkoviiniä jolla korjata maailman vääryydet.
Lentoaika oli n. 5h 15min, ja silkkaa tuskaa. Meikäläinen kun ei saa yhtään unta koneessa ja oikeaa jalkaa särki lähes koko matkan. Vaan nopeasti tuo unohtui kun vihdoin pääsi takaisin maan pinnalle.
Ilmaston kosteus pääsi yllättämään, lämpötila täällä on pyörinyt tuossa 24-26 tienoilla, mutta kosteampaa on kuin kotosalla. Mukava ilmasto siis. =)

Ensimmäinen päivä meni lähinnä pyöriessä tässä hotellin ympäristössä kun olimme tosiaan pari tuntia suunniteltua myöhemmin perillä. Tänään olisi tarkoitus hieman laajentaa reviiriä.

Ja pitää vielä mainita tuo että Aurinkomatkojen järjestämällä matkalla olemme ja eräs silmiin pistävimmistä seikoista on matkaajien keski-ikä. Meidän porukka vetää sitä huolella alaspäin. Syyllistyisin rajuun asioiden kaunisteluun jos sanoisin että valtaosalla muista on vain toinen jalka haudassa...

Nyt muutama kuva vielä, sitten poistun aurinkoiseen ja lämpimään ulkuilmaan. ;)Lento on myöhässä, mutta ei haittaa kunhan olutta löytyy...
Kentältä
Suht kapea katu jossa autot kuitenkin vetivät hyvää tahtia, tilaa virheille ei hirveästi ole...Tädit vaeltamassa Ponta Delgadan yössä.Tämä kuva on omistettu Tukelle.

2 kommenttia:

Tuke kirjoitti...

Jotain v*tun puitako tuossa kuvassa pitäis olla? =)

Yritä nyt pysyä semmoisessa kunnossa siellä, että laitat paljon juttuja ja kuvia blogiin.

ET kirjoitti...

kivoja kuvia, lisää kiitos, vähän maisemaa ja semmottis :) Terkkuja!!